Sport

Permanente korting van -15% op alle Etixx produkten!

ETIXX SPORTVOEDING

Etixx Sports Nutrition is ontwikkeld met en wordt gebruikt door atleten die behoren tot de absolute wereldtop. Etixx ondersteunt optimale sportprestaties door de ontwikkeling van een volledig productgamma van unieke, innovatieve formules, gemaakt met superieure ingrediënten, ondersteund door een hoogkwalitatieve product testing. Vandaag en in de toekomst, staat Etixx voor de gouden standaard in sportvoeding.

Etixx ondersteunt atleten voor, tijdens en na hun prestaties. Daarom creëerden we een groot aanbod uitgekiende, gebalanceerde voedingsproducten en supplementen aangepast aan de noden van al wie met overtuiging aan sport doet, professioneel, als amateur, of gewoon, voor het plezier.

Een bijzonder merk

De meeste traditionele supplementenmerken zagen het levenslicht in de wereld van fitness, gewichtheffen en power training. Daardoor zijn ze vaak gericht op fysiek zichtbare resultaten, zonder veel aandacht voor het feit of het hele plaatje voor de atleet klopt: of hij zich algemeen goed in zijn vel voelt.

Etixx is anders: wij benaderen onze activiteiten puur vanuit een wetenschappelijk standpunt, met een focus op de gezondheid en het welbehagen van de sporter. Dat doen we door samen te werken met een gevarieerd team van specialisten uit verschillende sectoren zoals biochemici, medische specialisten (bijv. sportartsen en kinesisten), biomedische wetenschappers, farmacologen en topsporters van wereldklasse.

Elke sporter professioneel of amateur kent en waardeert het belang van kracht. Waarom? Omdat spierkracht, en in de meeste gevallen ook explosiviteit, een belangrijke basis vormen voor je sportieve prestaties. Zelfs als duursporter heb je baat bij sterker worden, bij meer spieren en kracht opbouwen.

Dat vergt natuurlijk hard werk, maar ook de juiste voedingsstoffen. je kan je kracht voor, tijdens en na het trainen op een natuurlijke manier onderhouden en verbeteren met de juiste voedingssupplementen. Etixx heeft precies het gamma producten op basis van eiwitten en creatine dat je nodig hebt.

Uw conditie opbouwen is een werk van lange adem en vraagt nog meer tijd en moeite om op peil te houden en te verbeteren. Waar het om gaat, is steeds je grenzen verleggen en je resultaten scherper stellen zonder te ver te gaan. Geen wonder dat sporters zo hard moeten werken, volgens trainingsmethoden op maat. Een juiste, op hun behoeften afgestemde voeding is dan ook zeer belangrijk.

Etixx is ervan overtuigd dat duursporters dankzij de juiste voedingssupplementen hun grenzen kunnen verleggen en hun uithouding verbeteren. Wij helpen hen daarbij, met ons gamma producten speciaal voor uithoudingsvermogen.

Op het veld of de piste, in het water of op de weg, als sporter wil je het beste uit jezelf halen. Dat je volledig geconcentreerd bent en dat je batterijen zijn opgeladen. Dat vertrouwen, die drive is wat een goede atleet geweldig maakt op het moment van de waarheid. Het gaat om vuur, passie, grenzen verleggen en alles geven. Boven jezelf uitstijgen.

Daarvoor rekenen sporters op hun eigen fysieke en mentale kracht en Etixx. Wij bieden hen een uitgebreid gamma voedingssupplementen om hun energiereserves aan te vullen voor en tijdens de prestatie, hun weerstand op te bouwen en zo topprestaties te leveren.

Een goede gezondheid is voor een atleet zijn meest kostbare goed. Als de gezondheid hapert, gaan prestaties achteruit en wordt trainen een opgave, wat dan weer kan leiden tot blessures, ontstekingen en andere onaangename gevolgen.

Om je gezondheid en weerstand op peil te houden, moet je daarom regelmatig je aminozuren, mineralen, oligo’s en vitaminen aanvullen. Niet alleen door slim te eten, maar ook door de juiste voedingssupplementen te nemen.

Vertrouw op Etixx. Wij hebben precies in huis wat je nodig hebt om het hele jaar door gezond te blijven.

De beste voorbereiding op een volgende prestatie, is volledig recupereren van je laatste sportieve inspanning.

Door je spieren tijdens en/of na je training of wedstrijd al te herstellen, of zelfs op voorhand vermoeidheid en afbraak zoveel mogelijk te beperken, help je je lichaam zo goed mogelijk te recupereren, zonder al te veel moeite.

Eigenlijk komt het hierop neer: wie sneller en beter recupereert, kan constant op hoog niveau te presteren. En daarbij komen de juiste Etixx voedingssupplementen goed van pas.

OVER ONS

Grote parking voor klanten en zeer goed bereikbaar!

Apotheker Barbara Coppens en haar team zijn zeer betrokken bij uw persoonlijke situatie en gezondheid. Uitgebreid advies is essentieel voor de oplossing van uw gezondheidsproblemen en ondersteuning van uw levenskwaliteit. Dit is de missie van Apotheek Coppens.

Service en klantvriendelijkheid zijn zeer belangrijk voor ons. Onze ruime parking laat u toe om snel geholpen te worden. U kan eveneens uw voorschrift opladen via onze website. Wij verwittigen u per sms als de medicatie klaarligt. Hierdoor hebben we meer tijd om u te adviseren en verliest u geen tijd.

Contact Details

Openingsuren

MA – DI – DO – VR:
8.30u – 12u en 14u – 19u

WO – ZA: 8.30u – 12u